За нас

Геонет ГПС е регионална компанија која на пазарот постои повеќе од 15 години со основна дејност за развој на комплексни GPS решенија за сите видови на индустрии. Со својот континуиран, долгорочен раст и паралелно градење, за своите корисници сме флексибилни и иновативни и ориентирани кон последните технологии.

GoTaxi е плод на Геонет ГПС.

За време на нашата 15 годиншна работа со клиенти, се соочивме со различни предизвици. Следејќи ги последните трендови и користејќи современи технолигии, решивме да ја поедноставиме работата на такси компаниите и да ги задоволиме барањата на клиентите, и на пазарот да излеземе со совршено решение кое го нарековме GoTaxi.

Нашата мисија и визија

Нашата мисија е проширување на глобално ниво со главен фокус кон континуирано подобрување на нашите услуги и продукт како и раст и развој на компанијата заедно со своите партнери, вработени и корисници. Визијата кон која целиме бара постојана стручност, континуирано усовршување и надоградба на знаењата на сите наши вработени, се со цел да останеме професионално ориентирана компанија.

Нашиот тим

Наши партнери