Превземете ја апликацијата.

Нашите

ПРЕМИУМ УСЛУГИ

Такси

Нарачајте такси преку апликација.

Електронска наплата

Платете сега и со кредитна картичка.

Помош

За стари лица, багаж, бремени жени…

Детски
седишта

Опрема за најмалите превозници.

Сподели возило

Повеќе патници кои се движат во иста насока можат да делат возило.

VIP Limo

Луксузни возила за посебни прилики.

Електрични автомобили

За сите еколошки свесни патници.

Drink&Drive

За алкохолот и воланот да не ги комбинирате, со оваа услуга ќе бидете безбедни.

Домашни миленици

Добредојдени се сите видови на миленици.

Мобилност

Достапни со услуги за секаков транспорт.

Лесно.Брзо.Безбедно

превземете ја апликацијата

01.
Креирај профил.
02.
Избери дестинација.
Нарачај возило.

03.
добиј такси веднаш.
04.
animation

За нас

Нашата цел

Клиентите на најбрз и најлесен начин да заштедат на време и секогаш да имаат достапно такси.

А, такси компаниите лесно и едноставно да ги менаџираат своите бизнис процеси преку најнова и високо-ефективна форма на работење.

Добивате:

  • Професионалност
  • Едноставност
  • Заштеда на време
  • Попусти
  • Лесно плаќање
  • Прилагодливост на вашите барања

Коментарите

Кога ги претставивме услугите на GoTaxi

Да нарачам такси без да чекам и разговарам со диспечерски центар..преку еден клик само.. звучи интересно.

Анастасија Тодоровска

Наплатата се врши електронски - тоа би било идеално. „Нешто поситно дечко...“ веќе нема да постои? Фала ви GoTaxi.

Петар Ристевски

Сите такси компании на едно место во електронска апликација е најдоброто што сум го слушнал во врска со превозот. Во секојдневниот хаос, губев доста време барајќи превоз, но веќе тоа нема да е мој проблем.

Стефан Атанасовски

Сега јас и моето куче ќе можеме да патуваме заедно со такси превоз? Одлично!

Лиле Тошевска

Ќе можам да имам опција да се возам со лимузина ако сакам?  Би сакал да можам некогаш да се чуствувам како ѕвезда.  

Гордан Милев

Имам близнаци и за мене возењето во такси, плаќањето и напуштањето на возилото, не е воопшто лесно. Би сакала да имам опција да нарачам такси кое ќе има седишта за бебиња. Со нетрпение чекам да ја испробам вашата апликација.

Снежана Вилиќ

Наши партнери