Добредојдовте

Го развивме GoTaxi за да им овозможиме на такси компаниите лесно и едноставно да ги менаџираат своите бизнис процеси преку најнова и високо-ефективна форма на работење. Во развојот ги вклучивме искуствата на сопствениците на такси компаниите, професионалните диспечери, возачи и секако клиентите.Комбинацијата на четити специјализирани модули (менаџмент, диспечерски центар, возачи и клиенти) обезбедува лесно и функционално користење на системот од страна на секој корисник поединечно.

За менаџментот:
 1. Менаџмент и планирање на човечки ресурси во компанијата.
 2. Целосен увид во работењето на компанијата
 3. Следење на работата во диспечерскиот центар
 4. Управување со возачи и возен парк
 5. Подготовка и преглед на извештаи за работата
За диспечерскиот центар
 1. Автоматско пренасочување
 2. Пристап до сите нарачки на едно место
 3. Детален преглед на сите услуги
 4. Контрола на диспечерскиот центар преку редовни месечни извештаи
 5. Снимање на повици
 6. Брза двонасочна комуникација помеѓу клиентот и возачот
За возачите
 1. Брза, двонасочна комуникација со диспечерски центар
 2. Брза, двонасочна комуникација со патникот
 3. Преглед и избор на рута
 4. Наплата
 5. Детални статистички месечни извештаи
 6. Продуктивност
За клиентите
 1. Нарачка на возило преку еден клик
 2. Следење на возилото на мапа
 3. Плаќање електронски и без дополнителни трошоци
 4. Можност за резервација на возило
 5. Омилени или најчести дестинации
 6. Едноставен кориснички систем
 7. Премиум услуги

Задоволни патници

Споделуваат

Да нарачам такси без да чекам и разговарам со диспечерски центар..преку еден клик само.. звучи интересно.

Анастасија Тодоровска

Наплатата се врши електронски - тоа би било идеално. „Нешто поситно дечко...“ веќе нема да постои? Фала ви GoTaxi.

Петар Ристевски

Сите такси компании на едно место во електронска апликација е најдоброто што сум го слушнал во врска со превозот. Во секојдневниот хаос, губев доста време барајќи превоз, но веќе тоа нема да е мој проблем.

Стефан Атанасовски

Сега јас и моето куче ќе можеме да патуваме заедно со такси превоз? Одлично!

Лиле Тошевска

Ќе можам да имам опција да се возам со лимузина ако сакам?  Би сакал да можам некогаш да се чуствувам како ѕвезда.  

Гордан Милев

Имам близнаци и за мене возењето во такси, плаќањето и напуштањето на возилото, не е воопшто лесно. Би сакала да имам опција да нарачам такси кое ќе има седишта за бебиња. Со нетрпение чекам да ја испробам вашата апликација.

Снежана Вилиќ

Наши партнери