Наскоро...

Апликација со која ќе заштедите на време и пари. GoTaxi е апликација за нарачка на такси преку еден клик и наплатата може да ја извршите преку кредитна картичка. Со премиум услугите кои ги нудиме, се прилагодивме на сите патнички барања.